Ai nevoie de un plan personalizat de nutriție?

Îți dorești să începi un regim alimentar corect, dar te-ai săturat și nu poți ține pasul cu cele clasice?

Eu pot să fiu alături de tine pe o perioadă de 30 de zile și împreună să formăm o echipă minunată. Vom zâmbi împreună și ne vom bucura de rezultatele cele mai satisfăcătoare.

- Te voi motiva și vom ține legătura în permanență(telefon și mesaje).

- Voi crea un regim personalizat, adică unul care se potrivește perfect cu nevoile organismului tău și cu obiectivele tale. Voi fi foarte atentă la preferințele tale culinare și ne vom adapta fiecărui anotimp.

- Dacă ai un program încărcat, eu te voi învăța cum să te organizezi în așa fel încât să poți respecta tot ce îți propun.

- Vor exista zile în care poate ai un eveniment sau trebuie să ieși în oraș cu prietenii, nu te panica, eu voi fi alături de tine și te voi învăța cum să trișezi.

- Vom ține legătura pe Zoom, stabilim împreună ce îți dorești, bifăm cu zâmbetul pe buze toți pașii de început, apoi începem treaba.

Ce trebuie să faci pentru a intra în legătură cu mine?

- Completează formularul cu date precise de contact.

- Mulțumesc pentru atenția și încrederea pe care mi-o acorzi și apreciez dacă ești foarte atentă când le completezi.

- Nu te rușina să îmi explici starea ta în formular. Mă va ajuta foarte mult pentru momentul când te voi contacta.

- Momentul discuției noastre va fi bazat pe o serie de întrebări despre tine și despre activitatea ta din ultimele 6-9 luni.

- Este necesar să aflu și să înțeleg ce te deranjează, care sunt obiceiurile prezente cât și obiectivele pentru viitor.

După ce te voi contacta și voi afla toate informațiile despre tine, voi începe să creez planul 100% personalizat într-o perioadă de 24-36 de ore.

Până vei intra în posesia planului și a schemei de acțiune pe care eu o pregătesc special pentru tine pentru următoarele 30 de zile va trebui să urmezi ultimul pas.

-Îți voi trimite un mail cu date contractuale. Te rog să îl citești cu atenție, să îl semnezi și să achiți suma prestabilită, iar apoi putem începe Regimul tău personalizat.

Planul personalizat vine la pretul de 1500€.

Interesul meu este să te văd fericită și împlinită!