Descoperă Soluția Personalizată
de Nutriție Potrivită Pentru Tine!

Selectează un plan adaptat nevoilor tale, fie că este vorba despre educație alimentară, pierdere în greutate, menținere sau optimizare pentru performanță sportivă. Obiectivele pot varia de la pierdere în greutate și tonifiere la creșterea masei musculare și se vor adapta și în funcție de analizele tale.

După ce vei selecta unul din planurile de mai jos, vei completa formularul, iar eu te voi contacta în următoarele 24-72 de ore pentru a afla toate informațiile despre tine. Voi începe să creez un plan 100% personalizat într-o perioadă de 24-36 de ore special pentru tine. Între timp, vei primi un e-mail cu datele contractuale. Odată ce vei intra în posesia planului și a schemei de acțiune pe care o voi pregăti special pentru tine, vei fi pregătit să începi.

Plan personalizat fără monitorizare

900€

Descoperă un plan personalizat de nutriție pentru următoarele 30 de zile, conceput special pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate. Fiecare aspect al acestui plan este adaptat nevoilor tale individuale in functie de rezultatul analizelor si istoricul medical, pentru a te ajuta să obții rezultatele dorite într-un timp optim.

Plan Personalizat cu monitorizare

1500€

Alege planul personalizat plus monitorizare continuă pentru următoarele 30 de zile. Cu ajutorul acestui pachet complet, vei primi nu doar recomandări personalizate pentru nutriție, ci și suport constant și ajustări în funcție de progresul înregistrat, pentru a-ți maximiza rezultatele.Planul va fi construit in functie de rezultatul analizelor si istoricul medical

Plan personalizat cu monitorizare pentru cuplu

2500€

Pentru cuplurile care își doresc să își îmbunătățească sănătatea și sănătatea lor împreună, oferim un plan personalizat de nutriție și monitorizare pentru doi, timp de 30 de zile. Veți primi îndrumare individualizată și suport constant, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărui partener, pentru o experiență de transformare sănătoasă și motivantă.

Completează formularul de mai jos și alege unul dintre planurile noastre personalizate