IDEI REȚETE

Gustul și rațiunea.
O multitudine de arome și sentimente pe care poate la început îți va fi greu să le înțelegi sau să le recunoști. Sunt binele și răul meu necesar, exact ca sarea în bucate. O femeie puternică și dacă ar fi să mă asemăn cu o plantă, aș alege ghimbirul, cu note puternice atât de binefăcătoare. Deși gustul nu este întotdeauna atât de bun, el completează câte puțin orice, mâncarea sau salata.

Ce caut, sau mai bine zis, pe cine?
Caut să aduc echilibru în viețile oamenilor. Mă alimentez sănătos pentru a-i face sănătoși și pe cei din jurul meu. Respect reguli de nutriție pentru a-i ajuta și pe cei care își doresc să o facă. Încerc sosuri, meniuri speciale, mâncare sănătoasă, iar apoi compun rețete diferite care știu sigur că vor fi pe gustul clienților mei. Întotdeauna aleg intuiția și de fiecare dată reușesc!

De data aceasta, am creat o serie de rețete sănătoase de salate pentru a vă oferi alternative simple și rapide cu care să înlocuiți o masă a zilei. Rețetele conțin carne, pește dar unele dintre ele sunt destinate și vegetarienilor. Adu echilibru în viața ta!

ATENȚIE!
După ce veți achiziona produsele de mai jos, acestea vor fi disponibile în contul dumneavoastră de pe site, în secțiunea " Produse Online "
Aceste produse NU sunt în format PDF. Vor putea fi găsite doar în secțiunea " Produse Online " din contul dumneavoastră.

Detox Smart
45.00
Produsul nostru de detox smart de vara care contine 2 zile de pregătire + 7 zile de detoxifiere + 2 zile de iesire din detox, este solutia creată de Aequilibrium Nutrition, soluția perfectă pentru a-ți revigora corpul și a-ți revitaliza sistemul în doar o săptămână. Cu o formulă special concepută pentru a sprijini organismul în eliminarea toxinelor acumulate, acest program de detoxifiere te va ajuta să te simți mai energic, să-ți îmbunătățești sănătatea și să obții o stare generală de bine.
40 Idei de Mic Dejun
80.00
Rețetele de mic dejun au fost concepute din dorința de a vă oferi alternative la rețetele clasice pe care le știm cu toții. Am vrut să creez rețete cu gusturi diferite, dulci, sărate, pentru a avea parte în fiecare dimineață de varietate.
31 de Salate Speciale + Dressinguri
80.00
Am creat aceste salate în ajutorul tău, pentru a-ți simplifica procesul de gătire. După cum știm cu toții durata de preparare a unei salate este mult mai scurtă, iar gustul poate fi chiar mai bun decât al multor preparate obișnuite.