Plan nutrițional și de sport
pe o perioadă de 30 și 90 de zile

Plan Alimentar
30 Zile

290€ 190€

  • Rețete
  • Plan Antrenamente 30 Zile
  • Antrenamente Acasă
  • Dicționar Explicativ Antrenamente

Pachet Alimentar
90 zile

570€ 450€

  • Rețete
  • Plan Antrenamente 90 Zile
  • Antrenamente Acasă
  • Antrenamente Sală
  • Dicționar Explicativ Antrenamente

Transformă-ți viața prin puterea alimentației
sănătoase și a mișcării constante!

În căutarea perfecțiunii în sănătate și fitness, am creat pentru tine nu unul, ci cateva pachete , gândite să-ți transforme călătoria de wellness într-o poveste de succes. Cu inspirație și determinare, te invităm să îmbrățișezi această călătorie cu noi.

Pentru cei cu dorința de rezultate rapide, am pregătit un Plan de 30 de Zile dedicat reducerii grăsimii corporale și tonifierii musculare. Cu un program alimentar echilibrat, gustări sănătoase și antrenamente, vei simți și vei vedea schimbări notabile în doar o lună.

Pentru cei care caută o evoluție constantă pe termen mediu, am creat un Pachet de 3 Luni, axat pe echilibru alimentar, eficiență în organizare și flexibilitate în antrenamente, adaptate pentru acasă sau sala. Aici ai rețete delicioase și ghidurile detaliate îți vor ghida fiecare pas pe drumul către un stil de viață sănătos.

Prin aceste planuri integrate, îți oferim nu doar un ghid, ci și o poveste personalizată a succesului. Alege să fii autorul propriului tău capitol al sănătății și fitness-ului!

Plan Alimentar Luna 1

Disponibil
Descoperă drumul către o viață mai sănătoasă și mai activă cu planul nostru pentru începători! Începe treptat cu exerciții ușoare și adoptă o alimentație echilibrată pentru rezultate durabile.

Plan Alimentar Luna 2

Disponibil
Dacă vrei rezultate in continuare? acest plan este pentru tine! Combinația de antrenamente intense și un regim alimentar optimizat te va ajuta să atingi rapid obiectivele tale de transformare.

Plan Alimentar Luna 3

Disponibil
Tonifiere în plus cu planul nostru specializat pentru pierdere în definire! Alimentație controlată caloric și exerciții cardio intensive îți vor accelera metabolismul și te vor aduce pe drumul cel bun.

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER

Vei primi pe email un cod de 10% reducere la produsele din site!